Kaunviljatoidud sobisid talvisteks toitudeks juba ammustel aegadel ja sobivad ka tänapäeval. Üks toekas puder on suurepärane viis talvisel jahedal ja niiskel päeval endale midagi maandavat ja toekat pakkuda.
Kuigi herne- kartuli tamp on tuntud juba väga vanast ajast, siis mina avastasin selle maitsva pudru alles KAUNVILJATOITUDE vihikut kokku seades. Vana-aja soolapeki asemel lisab pudrule maitset sibul ingveri ja vahtrasiirupiga.
Arvan, et vähe on neid, kes jaanipäevaks hernesuppi keedavad. Aga vastlapäevaks? Või prooviks seekord vastlapäeval hoopis herne- kartuli tampi? Võib-olla õnnestub seda teha koguni puuküttega ahjus? Lihtsalt pane herned aegsasti likku. 🙂
Juhul kui oled otsinud MM sõbraliku mulgipudru retsepti, siis selle leiad retseptivihikust TERAVILJATOIDUD.