Algselt olid Mehhikost pärit teravamaitselise salsa peamisteks koostisosadeks tomat ja tšilli. Aga väga maitsvad on ka erinevatest puuviljadest valmistatud mahlased salsad. Peaasi, et koostisosad oleksid värsked ja maitse Mehhiko moodi vürtsikas.
See magus ja mahlane pirni – ingveri salsa on kahtlemata üks minu lemmikuid. Selles on parasjagu mahlasust ja vürtsikust, magusat ja haput. Ja ingver koos piparmündiga – mmmm.
Leiad selle salsa ka Vabalt Maitsev retseptivihiku VÄRSKE JA VÄRVILINE universaalsest salsa retseptist, mille järgi saad samade põhikoostisosade baasil valmistada erinevaid huvitavaid salsasid ja maitsestada neid just nii julgelt ja loovalt kui soovi on.
Traditsiooniliselt serveeritakse salsat tacode või tortilla krõpsudega. Samas sobivad need suurepäraselt ka aurutatud ja hautatud toitude ning pastaroogade juurde. Kui otsid GV lameleibade retsepte, siis leiad neid retseptivihikust: LEIVA ASEMEL